Helgen!

Helgen har varit okej, många diskussioner om dittan och dattan. Barnen har varit här, och vi hade lite kalas här i kväll, A har fyllt 5 år. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om helgen, skulle vilja skriva en massa men det går inte. Allt jag tycker och tänker vrids till de sämre och jag framstås som en elak människa, men så är inte fallet.

Nu i kväll har jag suttit och beställt en massa kläder, kläder som är tänkta att ha när Sigge är ute. Just nu kan jag knappt ha några kläder alls, det är otroligt tråkigt.

Nu blir det sängen, trött som bara den och i morgon ska jag upp tidigt, eller nja 7:45 börjar jag. Men då måste jag kliva upp för att kissa ett par gånger i natt och försöka somna om efter det är inte alltid det lättaste.


Birsta!

Promenaden blev en birstasväng ist.:) Jag skulle bara iväg och hämta ett paket på Ica, men det blev en lång sväng till birsta, Babyproffsen och Coop. Handlade en massa saker till Sigge, tråkiga saker men behövliga saker. Skumgummi tvättlappar, liten nappflsaka, hårborste, kam, badtermometer, nagelvårdsset, underlakan och babyolja. Jag stog länge och funderade på vilken babyolja som var bäst. En för ca 35:- som innehöll en massa massa saker som jag inte hade någon aning om alls eller en för 145:- som innehåller två bra saker. Sesamolja och utdrag ur ringblomma. Det blev den dyra. 

 


Torsdag!

I går och i dag har jag varit hemma, jag behövde verkligen det. Det har varit stressiga dagar på jobbet, så skönt att bara vara hemma och ta det lugnt. Ont i magen har jag också haft, ont som bara den i natt. Har läst en del nu på morgonen och jag tror att det är Sigge som har fixerat sig (lagt sig till rätta för att komma ut). Ja som jag förstår det så kan dom ligga så länge innan dom vill komma ut. Han sparkar långt upp så han ligger garanterat med huvudet neråt.

I går fastande jag framför datorn, helt perfekt att ligga i sängen och kika å en massa program. Det blev Andra avenyn, Robinson, och Rosing. Nu i dag ska jag inte bara ligga inne, ska gå ut och gå en promenad snart. Senare blir det att hämta posten, jag vill ha min deklaration. I morgon blir det jobb. Börjar tidigt och slutar tidigt, perfekt på en fredag.:)


24 mars.

Jepps, och i dag fyller jag år. 23 stycken. Fast jag blev firad i går, har nämligen APT i kväll så jag kommer befinna mig på jobbet hela kvällen. Det kom en massa folk i går, och jag fick en massa fint. Känns underbart att veta att man har så många nära och kära som tycker om än.:)

I dag har jag varit lite upp och ner, vet inte riktigt varför men allt känns lite jobbigt. Jag har varit en riktig gnällig, tråkig fröken.:( Huvva.

Jag gjorde nyss en beställning på Nelly, ett par brallor, en klänning och ett par armband, det vart inte dyrt och det var fraktfritt. :) Plus att jag var värd det efter den här dagen.

Nu ska jag snart iväg på mötet sedan blir det hem till sängen. I morgon är en annan dag, tack och lov.:)

En bra lördag!

I går var det en bra dag, humöret var på topp hos både mig och M. Vaknade tidigt, åt frukost, åkte och handlade färg, kaffe och bulla för att sedan bege oss till min 1:a och måla och rensa. Poppade musik så det gick väldans bra faktiskt. På vägen hem åkte jag och solade, skönt. Städning av balkongen blev det också, så nu är det rent och fint där. På eftermiddagen/kvällen åkte vi till min mamma och M´s mamma var också med, det blev en massa surr och grillning. Gott och trevligt.

Det är bara 77 dagar kvar, ganska precis 2,5 månad. Tiden går så fort, snart är han här. Det är hög tid att köpa spjälsäng och skötbord, får se när det blir.

Nu blir det städning.

Update...

Nu var det ett tag sedan jag bloggade, hinner inte riktigt med. Dagarna går så otroligt fort.

I veckan har det inte hänt så mycket speciellt, jobb för hela slanten. I går var jag hos barnmorskan, Sigge växer som han ska och ligger på kurvan, järnvärdet var bättre så jag behöver inte tänka på att äta järntabletter. Ja höjdpunkten den här veckan var barnmorskan, innehållsrikt liv jag har.:) Ne men jag tycker om min barnmorska, jag skulle kunna sitta inne på hennes rum varje dag och prata med henne och låta henne lyssna på Sigges hjärtljud.:)

Så vad händer i helgen då? Nu snart ska jag åka och hämta M, handla mat och sedan kommer jag förmodligen däcka i soffan. I morgon ska vi till min mamma, och M´s mamma ska hänga med, där blir det grillning och umgås. Sedan ska jag röja både här hemma och i min lägenhet, samt baka. På tisdag är det nämligen någon som fyller år, jag.:)

Vi övar...

.. på Mats





Vill tillägga att han faktiskt kurrade under tiden, han är inte världens smartaste. Pjamasen är i st 62 därför lite stor.:)


Snart helg!


Det har varit två halv jobbiga dagar, mycket barn och lite personal. Vilket är en dålig kombination. Jag har verkligen fått känna av dom här två dagarna att jag är gravid. Mina fötter gör ont, vilket förmodligen beror på tyngden, haha.:) Gu va jag längtar tills jag blir liten och smärt igen. Jag måste börja ta det lugnt, har läst en del om stress och det är inte alls bra, kan leda till havandeskapsförgiftning och att man får en stressad bäbis som inte alls mår bra.

I dag var jag och hämtade Sigges kläder, fina var dom. Han kommer bli en välklädd bäbis, han har många uppsättningar nu.:) Vissa säger att det enbart behövs nå enstaka plagg eftersom dom ändå inte använder de så länge. Jag resonerar så här, att så länge som jag har gått och väntar och lägtat efter den här lilla bäbisen så är det väl sjävklart att han ska ha en massa snygga kläder redan från början. Finns fler anledningar, tex så vill jag inte komma hem från BB och behöva springa ner till tvättstugan och tvätta stup i kvarten, känns som att det kommer vara fokus på annat då.:) Sedan har det blivit mitt sätt att förbereda mig, att handla och att läsa en massa är min grej. Medans vissa förbereder sig genom att gå på yoga eller träffa andra gravida. Ja jag kände att jag måste "försvara" mig lite. :)

Nu ska jag ringa M och be att han åker förbi donken, det sista jag tänker på nu är vikten.:)

Föräldramöte.

Japps, det har jag varit på. Ja nu är det inte så att Sigge har kommit till världen och börjar på dagis utan att jag var på jobbet för att visa upp mig för föräldrarna. Ne men det var trevligt att få ett ansikte på de flesta föräldrar. Nu sitter jag och kollar på Rosing, herre gu säger jag. Vilka dåliga killar, jag tycker inte om någon av dom. Men då är det inte jag som ska välja heller, som tur är.

Ne nu ska jag ta och fixa lite fika, jag har lovat att skjutsa älskade M till jobbet vid 23. Snäll som man är. Gravid, tjock och ont i ryggen som jag också har, så borde jag slippa. ;)

I morgon börjar jag 9 och jobbar till 17:30, vilket betyder stägning. De blir nog bra.


Söndag!

I dag har det varit en riktig seg dag. Jag har inte gjort speciellt mycket, suttit vid datorn och beställt lite kläder till Sigge. :) Han har mycket kläder nu, men det var så billigt så jag kunde inte låta bli. Jag köpte bland annat en body och tre dreggellappar, en grå, svart och turkos.

I går hände det mer, jag var bland annat ut till Birsta med Malin och Nova. Vi fikade och shoppade lite kläder. Jag handlade en jacka, en sån där halvblank, prasslig. En sån som alla kommer ha i vår. På kvällen åkte M och jag till B och C det blev kinamat, andra chansen och kladdkaka, trevlig kväll.:)

Nu ska jag kika på Wipeout, på femman.


Vecka 28

I morgon går jag in i vecka 28, och jag är i tredje trimestern, och det innebär enligt Wikipedia "Under den tredje trimestern börjar fostret förbereda sig för ett liv utanför livmodern och kan överleva en för tidig förlossning".

För den som är intresserad (det är från morgondagens datum):


Lördag!

Jaha då var det Lördag då, kan kanske inte säga att jag hellre föredrar vardagar, men det är nästan så. Tex en Onsdag, då jobbar jag, åker hem, städar lite, lagat mat, äter, kollar på tv, sitter vid datorn, duschar och sover. Dagen flyter på i ett lagomt tempo. Och så kommer lördagen, helt ledig. Visst jag skulle kunna städa, rensa och aktivera mig hemma, men det känns tråkigt, finns en söndag för sånt. Så fort helgen kommer och jag är ledig så blir jag så otroligt rastlös, jag känner mig inte alls nöjd med att vara hemma, glo på film osv.

Ne nu ska jag hoppa in i duschen och ta en promenix in till stan. Jag vill ha en ny vårjacka och nya vårdojor, får se om någon hakar på och vill fika. Men det verkar svårt, måste livet vara så förbaskat svårt och krångligt för många.

Seg kväll..

M tjurar i sängen och jag har inte så mycket för mig, hittade en lista på C´s blogg.

Namn - Linda

Bor -  Sundsvall

Syskon - En äldre bror, 10 år äldre rättare sagt.:)

Ålder - 22, några dagar till.

Född - 24 mars

Ögonfärg - Gröna

Längd - 167

Sko storlek -39

Höger eller vänsterhänt - Högerhänt

Stjärntecken - Vädur

Hårfärg - Hmm röd-brunt, ska färga bort men har lite svårt för att bestämma om jag vill vara ljus eller mörk.

Födelseort - Sundsvall


DAGENS..

Låt - Hmm sprattel-gubbe-visan. :)

Saknad - Inte saknat något i dag.

Kläder - Leggings, jeanskjol (fredags-kjol:)), svart tröja

Smink - Fondation, mascara, ögonskugga

Underkläder -  Svarta

Mat - Spaghetti och köttfärssås

Köp -  Mat

Göra sen - Sova

Godis - En daim.:)

Pinsammaste - Inget pinsamt som hänt.


SVARA ÄRLIGT..

Tycker du om att plocka svamp - Nja

Tycker du om godis - Ja.:) Gör inte alla det?

Hur många gånger i veckan äter du godis - Ibland aldrig och ibland ofta.

Äter du oftast nyttig mat - Nja, försöker ibland.

Är du stark - Nee inte så värst.

Var någontans på kroppen har du mest muskler - Vet inte, benen kanske, förmodligen.

Tycker du att du själv är söt/snygg - Nee, långt mellan gångerna nu när jag är stor och tjock.

Ger du mycket komplimanger till andra - Nja, när jag jobbar blir det en del komplimanger till barnen.

Är du nöjd med ditt förnamn - Jadå, Linda är helt okej.

Tycker du att du själv är smart - Inom vissa områden.

Vad är det sämsta hos dig - Just nu är det mitt humör som är ganska så upp och ner.:)

Vad är det bästa hos dig - Svårt att komma på, måste fundera lite till.

Har du bra självförtroende - Inte nu längre.

Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn - Är jag ledig och hemma så kan det bli många timmar.
Tycker du om att vara med killar - Säger som C -Vara med? :), jo men jag tycker om att umgås med killar.

Känner du dina grannar - Ne inte det minsta.

Vad har du för färg på dina underkläder - Svarta, oftast.

Använder du BH varje dag - Ja det gör jag.

Svär du ofta - Nja, det händer ibland.

Gillar du skolan - Att gå i skolan tyckte jag var si så där, att jobba i skolan tycker jag om.

Har du någon gång skolkat - Ja många gånger under högstadietiden.

Spelar du något instrument - Nepps.

Vilka sporter/aktiviteter har du gått i - Ridning och dans.

Har du några tatueringar - Sjärnor på skuldran.

Har du några piercningar -Ne bara de två i öronen.

Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag - typ 7,5 gång.
Tycker du om djur - Ja absolut.:)


BRUKAR DU..

Sova - Jo faktiskt.:)

Ta mediciner du inte borde ta - Nee.

Röka - Ne.

Snusa - Ne, men jag är så sugen på snus.

Dricka - Inte nu då jag är gravid.

Skada dig - Nej

Klä dig i svart - Ja

Hata folk - Hata är väl ett starkt ord, ogilla gör jag.

Lita på folk - Jao då det gör jag, fast inte i alla avseenden.

Skada dig med flit -Nej

Drömma mardrömmar - Lång mellan gångerna, som tur är.

Gå i skolan - Inte nu för tiden, men innan jul.

Gå i kyrkan - Ne, bara om de är nått specis. typ bröllop.

Vilja dö - Ne.


NÄR..

Åt du senast - Förut i kväll.

Läste du ut en bok senast - Det händer lite då och då.

Köpte du något senast - Mat köpte jag förut.

Svor du senast -Kommer inte ihåg det.

Sjöng du senast - I dag på jobbet.

Klagade du senast - Förut, på M.

Klantade du dig senast - Det händer ibland.:), men kommer inte ihåg sist.

HAR DU..

För många vänner - Nej. för få.

Förföljelsemani - Ne.

Någon annan psykisk sjukdom - Förmodligen. :)

Skadat någon - Inte med mening iaf.

Färgat håret - Ja jämt och ständigt sedan 12 års ålder.

Egen dator - Ja en bärbar som bara är min.:)

Gjort bort dig rejällt - Ja det har hänt.:)


ÄR DU..

Snäll - Ja oftast så.

Snygg - Ne.

Söt - Ne, eller jo det är klart jag är, alla människor har något som är snyggt och sött.

Lång - Ne ganska lagom.

Kort - Ne.

Klantig - Ja det är jag.

Tönt - Ne.:)

Tjock - Ja, allt börjar bli stort och tjockt.

Smal - Ne, men i slutet av sommaren.:)

Romantisk - Njae.


FREDAG!

Nu var det länge sedan jag skrev, jag har haft fullt upp med jobb, och på kvällen har jag varit supertrött. Jag började som sagt mitt nya jobb i måndags, trivs otroligt bra redan. Det har varit få barn men ändå väldigt jobbigt, humöret ska vara på topp och man ska gå runt och vara så trevlig och snäll. I går var det avdelningsmöte fram till 19:30, så det har känts lite som att jag bott på jobbet den här veckan.

Nu är det fredag, och det känns superskönt. M jobbar fortfarande och jag tänkte snart ta och laga lite mat. Var väldigt sugen på bio och övertalade M, men nu har jag ändrat mig, orkar inte. Sist jag var på bio sa jag till M "det här är sista gången jag går på bio innan Sigge kommer", ja jag sov mig igenom hela filmen, nästan iaf. Jag är otroligt sugen på vin, rödvin. Men det är ju bara att glömma och drömma.

Som ni ser här brevid så är det inte alls många dagar kvar till 7/6, tiden går fort just nu. SKÖNT. Nu har M kommit hem, och jag har redan blivit irriterad. Nu ska jag försöka bli på bättre humör, annars blir den här kvällen allt annat än rolig.

Vår- 1 mars.

Enligt kalendern så betyder det att det är vår nu, så nu hoppas vi på lite värme bara.

I dag har det inte hänt så mycket, städat en massa och bytt gardiner i sovrummet..

Har inte så mycket att skriva. Jag kanske skriver mer sedan.

Jag önskar att det var jag som hade hittat dessa gula fina...