Dåligt humör..

Ibland (ganska ofta) är jag på dåligt humör, men det är inte så konstigt med tanke på allt som händer i kroppen. Den som tyvärr oftast får ta mitt dåliga humör är M. Men i bland får han skylla sig själv, han får faktiskt ta och ställa upp när jag som är hans gravida flickvän är trött och slut. Att ta och städa lite eller ge lite massage kan göra mycket.

Jaja..

I dag har jag gjort en massa tråksaker som att tvätta och betala räkningar. Senare på dagen gick jag på stan med Carro, Bettan, Sara och Tina, veldans trevligt. Vi fikade på Sandys, si så där var det där.

Ne nu ska jag hoppa i säng! Sov gott!

Juldagen..

I dag har vi varit hos min bror och sedan till mormor, jag var mest på dåligt humör och avslutade med att gråta innan alla skulle gå. Det är inte lätt att heta Linda i dag, inget känns bra just nu. M sitter inte här och håller om mig utan han valde att gå på krogen med min bror ist. Ja jag ska försöka bli på lite bättre humör, tror jag ska krypa ner i sängen och se på någon film. Förhoppningsvis somnar jag. Vet ni att stress är det värsta som man kan utsätta sitt barn i magen för, så det är med andra ord hög tid för mig att ta det lite lugnt.


God jul.

Just nu sitter jag här ensam framför datorn, tyst och skönt är det. Jag tänkte ligga kvar och låta M kliva upp när E och A vaknar (M´s barn, tjejer 2 och 4 år). Jag valde ist att kliva upp och ha det lite lugnt, det lär bli full rulle hela dagen. I dag ska vi först till min pappa, sedan en snabbis till Stöde för att lämna barnen, sedan till M´s mamma och äta och kvällen avslutas hos min mamma. Jag ska försöka ta det lugnt och inte stressa upp mig.

I går var det lillajulafton hemma hos oss. Tomten kom på besök, S var så bra som tomte att jag blev alldelses fnissig.. :) Sigge fick en julklapp av sin mormor, en boddie, vit med gråa figurer.

Ne nu ska jag ta en dusch i lugn och ro, ha det så bra i dag nu! Hoppas ni får en riktigt trevlig julafton, det ska jag ha.:)

God jul!


Stress stress.

I dag har jag hundra saker som ska göras, det ska städas, baka, griljera skinkan, slå in paket. Och nu ska jag springa in på stan och köpa dom sista paketen. M gav mig en stoor peng, så det kan nog hända att jag blir tvungen att köpa något till mig själv också.:)

I går var vi på Ica med B och C och deras två barn, en 4 åring och en 6 veckors liten bäbis. Oj va bäbissjuk jag blev. :) Passade också på att övningsköra lite barnvagn, inte det lätaste kan jag lova. Jag längtar som en tok tills jag får gå runt med min bäbis och vagn på Ikea.

Ne nu ska jag skynda mig in på stan, bäst att passa på när det är någolunda lugnt. Skriver sedan.


Vecka 18.

Vecka 18 har känts lite speciellt. Jag har skrivit ner på varje sida i min kalender vilken vecka som jag är i. Denna vecka, vecka 18 har jag ofta bläddra fram till och tänkt "julveckan, då är jag i vecka 18" och nu är det frame i den veckan. I går kände jag några riktiga buffar i magen, supermysigt..:)
´



Tiden går så fort, efter jul och nyår är det dags för ultraljud och att börja mäta magen.

Söndag!

I går var jag och M och åt middag med B och J, trevligt var det. Vi åt på Tandoori, sedan bar det hem till oss för lite kaffe och tårta. J och jag drack vin, alkoholfritt, hon ska nämligen också ha barn, en månad efter oss. Skoj. Jag höll mig vaken väldigt länge i går, imponerande länge.

I dag har jag haft tråkigt, klädde julgranen förut och nu sitter jag och äter tårta. Tror jag ska gå och ta ett bad, nått måste jag göra iaf.

I morgon är det måndag, då ska jag ringa och terra a-kassan, och allt de där. Handla dom sista julklapparna måste också göras. I morgon går jag in i vecka 18, det betyder att det nästan är halvtid. :)


Nu har allt lugnat ner sig lite..

Det har varit så mycket dom sista dagarna så jag har inte rikigt hängt med. I går var det den stora dagen, och det vara superskoj. Det var jättefint i kyrkan och efteråt var vi här och åt smörgåstårta och tårta. Alla verkade vara nöjda och glada. Jag fick supermycket fint, en massa smycken och en massa pengar och blommor. 4 av 6 smycken var hjärtan, och jag säger som mormor "det måste betyda något".:) Efter att alla männisor hade åkt hem eller ja Bertan var kvar, så däckade jag. Det var riktigt skönt att gå och sova klockan 21 i går..

Det finns massa tårta kvar så är det någon som är tårtsugen i dag så är det bara att komma bort.

I dag blir det julklappshandling, så det blir med andra ord att åka ut till birsta och trängas med folk. Mig gör det inte så mycket, men M kommer bli galen. Vad är det med killar och affärer? Det hänger absolut inte ihop. Jag kommer bli en sån där tant som får springa själv in på varje affär medans M sitter utanför och håller i kassana.


Besök hos BM..


Ja i dag var m och jag och träffade BM. Under den korta tiden vi var där han jag bli nervös, arg, sur, rörd och lycklig. Vi var där en kvart. När man frågar om varför det gör ont här och där då vill man inte ha till svar "ja du kan ju inte tro att du ska vara gravid och inte känna något alls". Då blev jag sur och arg.

Sedan var det dags att lyssna på hjärtat, bäbisens härta alltså. Jag var supernervös och min puls låg på 1000 minst. Det hördes jättebra och det lät fint. 146 fina slag i minuten. De va där jag blev rörd och lycklig. Jag hade gissat på 145 och m på 150 nått, jag vann.

Efter besöket blev det en sväng på stan med Bettan, vi han med lite julklappshandling, bagetterian och latte. Jag köpte även en grön trollslända som sitter fast i en sån där spiraltråd.. denna till Sigge Viking, så klart.

Månag..


I dag har det inte hänt så mycket spännande, m och jag var en sväng till Ica Maxi och skulle storhandla mat. Det slutade att vi kom hem med allt utom mat, massa juicer, kaffe, kattmat och hundra andra saker.

Nu ligger m och m och sover, (det andra m:et är Mats, katten). M sover på rygg i soffan och Mats ligger på mage på m´s mage. Gosigt värre.

  <--Så där ser Mats ut, fast han brukar inte ha den där hatten på sig. Hans matte kom också med, hade halsfluss där minns jag.

I morgon har jag en dag VFU-att ta igen (verksamhetsförlagdutbildning), typ praktik. Min handledare sa till mig "planera vad du vill Linda". I dag har jag skrivit ner en massa olika roliga övningar, bara roliga saker. Charader tex, så det blir en lek-dag. Kanske inte var så min handledare tänkte, men så får det bli. Jag måste vara lite snäll och rolig så här innan jul. Jag ska även få jobba 2 veckor i januari, hon ska med andra ord lämna 21 stycken 11-12 åringar i mina händer. Ja nått bra måste jag ju ha gjort dom här två veckorna som jag har haft VFU.

Godnatt!

Tv, och chips.


Så ser min och m´s kväll ut. Idol-finalen i kväll, inget som intresserar mig allt för mycket. Men finalen måste man se. Jag hejar på Alice, det har jag gjort sedan första gången jag såg henne. Den andra (vad han nu heter) ja ni ser jag tycker att han är så dålig att jag inte ens kommer ihåg hans namn. Han har varit med i melodifestivalen, ja det är ju som att Carola skulle ställa upp i Idol.

Nu skriks det på tv:n att "nu kör vi igång med idol 2008", ja ja bäst att glo lite då..

Ses!

Jul, examen och gud vet allt..


Eftersom att jag är en dålig bloggare så bjuder jag på ett inlägg till.

Det är fullbokat i min kalender, det står- lyssna på hjärtat, göra smörgåstårta, fixa till lilla-julafton, ta igen en dag, VFU:n, träffa studiegruppen, plugga... med mera.

Den 19/12 (nästa fredag) tar jag examen (eller vad det heter) jag är med andra ord klar med min utbildning, ja om man inte räkna med den där jävla uppsatsen. Ja jo man får svära, iaf när man är gravid. Det betyder att ni som är nära mig gärna får komma förbi på smörgåstårta, och om man vill får man komma till kyrkan kl 13 och se när vi får en nål (ja det är sant, man får en nål).

Den 23/12 är det lilla-julafton hemma hos oss (mig och m, i m´s lägenhet (som också är min.. snart iaf)). Jo det är mitt lilla påhitt. Så i år blir det att fira jul så där 9-10 gånger känns det som. plus att jag tvingade M att bjuda mig på julbord på lördag.

Ne nu ska jag ringa och kolla om han har fastnat i garaget eller om han är hos sin älskare eller så. Sånt kanske man inte ska skämta om.:/

Sov så gott! Ja just ja, jag är i vecka 16 nu, om det var någon som funderade på de.

Ikea, pluggning..



Ja det är det som har stått på mitt schema i dag. Pluggning på dagen, håller på med en hemtenta. En trixig sådann, väldigt svår att förstå. Ibland känns det som att dom har skrivit frågorna på ett annat språk. Vid fyra tiden drog jag på Ikea med M´s mamma. Vi han med både middag, fika och shopping. Eller ja mest hon som shoppade och jag som kikade. Tanken var att jag skulle köpa julklappar, men kom bara hem med en liten påse till mig själv. Innehållet var ett armband och örhängen, julklappar till sig själv är bra.:)

Hur mår magen? En fråga jag får ofta, och ja jag tror och hoppas att den mår bra. Jag skulle vilja ha en UL-maskin så att jag kan kolla på bäbisen hela dagarna. Bäbisen heter också för alla som inte hört det: Sigge Viking.

Nu ska jag ringa och efterlysa M, han ska få komma hem och krama på mig innan han ska iväg och jobba.

Förlåt att jag är en dålig bloggare, nu från och med denna stund ska jag bli bättre!