En trevlig lördag!



I morse klev jag upp i tid och fick ett ryck, tog och städade hela lägenheten. Skönt när det är städat och fint överallt. Lite senare kom A och E (m´s döttrar) och sedan kom Cicci. Vi fikade, spelade ABC-lotto, sedan var det dags för en sovstund för brudarna. Cicci och jag satt och surrade med massa och drog sedan till stan, där mötte vi upp Carro och Linnéa för en fika på Waynes.

Ne nu är det dags för mat, M som har lagat i dag!

Skriver mer sedan!

Ikea-sväng.


I dag på förmiddagen åkte M och jag och handlade på Ica maxi, hem och pluggade ett tag. M åkte till en kompis och sedan iväg och jobbade. När jag satt hemma i min ensamhet ringde mamma och frågar om jag ska hänga med på Ikea en liten sväng, men det blev en lååång sväng. :) Det blev blandannat Babyprofsen, Barnenshus, Ikea, och Ica maxi, igen.:) Jag handlade lite till Sigge och lite till hemmet, bland annat lampor till fönstren i vardagsrummet. Sigge fick ett bäddsett och en mobil, en body och en liten nappflaska. Det ser lite tråkigt ut, men bädsettet är finare i verkligheten, färgglatt. De där som är randigt är två filtar.



Jag försökte hitta nå fina gardiner till vardagsrummet, men det var omöjligt. Vi hade bruna enfärgade panelisar med vita bakom, kom sedan på att jag kan ändra på dom. Så nu är dom vita framför dom bruna, ljust och fint blev det. Ne nu ska jag ta och hitta på nått annat, kommer förmodligen fastna framför tv:n, eller så går jag och sover. M kommer hem om ett par timmar, tråkigt att han måste jobba på en fredagkväll..:( Men men.

Ny mobil!

Jag har nyss klickat hem en ny mobil. M kommer att få spader, lugn älskling jag har lite examens-pengar kvar, och jag måste ha en mobil som verkligen fungerar, annars kan det ju hända att du missar Sigges ankomst.
Det är FÖR lätt att handla genom internet, det är bara att klicka, fylla i lite och vänta ett par dagar. Nu är det dock slut klickat för min del.  Mobilen är en SonyEricsson W890i. Jag tror och hoppas att den är superfin.


Svårt att koncentrera mig..

Det finns ju så mycket annat att göra. Lite har jag iaf fått gjort.

Jag har designat en body till Sigge, jag tror att han jättegärna vill ha en sån. :)
Dålig bild dock.



Ne nu ska jag ta och glo på Topmodel. Bye

Onsdag!

men det känns som torsdag!. Ja i dag har det varit en tråkig dag. Jag vaknade vid 4 i natt, Sigge hade disco och M lät. Han låter alltid, suckar, stönar, snarkar, surrar. Om det bara var surra så hade det varit okej, ganska roligt att ligga och lyssna på.:) Sigge får mer än gärna leva om, jag är en sova-på-mage-människa. Ja jag kan fortfarande sova på mage, men jag tror inte att det uppskattas av Sigge för det blir väldigt livat. Jo jag inser att det är slut på att sova på mage.

Annars då? Jag har pluggat, den där uppsatsen. Men det känns som att den börja bli bra, massa små-fix. Jag har varit på dåligt humör i dag och M är sjuk, förkyld och det är såååååå synd om honom. Tror han. Snäll som jag är så tvingade jag ut honom, så han har varit på Max och köpt mat iaf.

Ne nu ska jag fortsätta med pluggningen..

Top model och semla!

Just nu sitter jag och glor på Top medel och äter semla. Det är så skönt att se alla smalisar och sitta och vräka i sig samtidigt. Jag håller på den där blonda, hon med kortare hår och snelugg. Hon påminner om Anja, en tjej jag pluggade med en gång i tiden.



Nu har jag ätit upp, nu ska jag gå till frysen och hämta glass! I juni ska jag banta...

Kamera!

I går beställde jag en kamera och ett fodral till. M har surrat om systemkamera, men jag kan ju inte kånka med den i skötväskan precis. Ja jag måste ju ha en kamera så jag kan fota Sigge en massa, ja beställde en rosa. M kommer inte vilja använda den, så det blir min. ;) Fin va?




Vi i femman!

I dag är det sista dagen jag jobbar, tråkigt. Nu i dag på eftermiddagen har dom vart med i Vi i femman, jag var med som deras lärare och det var otroligt spännande. Dock förlorade dom med 2 poäng, men men.. Nu är jag arbetslös, blä, är det någon som vet om något jobb så får ni gärna säga till.

Jag har precis kommit hem, det ser ut som sju svåra år här hemma. Men i bland så funkar det att gnälla lite och bli lite arg, M har plockat in i diskmaskinen och står nu och lagar mat. Lite pli har jag på honom. ;) Annars ska jag bara ligga framför tv:n, Andra avenyn i kväll. hmm ja det är väl jag, C och alla fjortisar som följer serien. Jag saknar dom riktiga AA-kvällarna, med tre avsnitt på raken, te och sällskap av C. Återupptagning av de, JA tack.

131 dagar kvar nu, inte lång tid alls. Magen syns och jag har gått in i vecka 22. Det betyder att jag tillför förlossningen och att det finns en chans att Sigge överlever, även om den inte är stor. Men nu är det ju så att han inte ska komma ut nu, han får gott ta och vänta 18 veckor.

Ne nu är maten klar, äta som gäller!


Låång dag..

.. och mycket har hänt. Fast inget som är speciellt roligt, jag har mest varit arg, eller bestämd rättare sagt. I morgon är det fredag, då ska jag vara en snäll fröken..

M ska i väg och jobba i morgon kväll/natt. Min moster och kusin kommer ner så det blir att umgås med dom efter att jag har slutat i morgon. Skoj.

Nu kommer min mat, M är så snäll. Han har varit och köpt Mcfeast till sin tjocka gravida flickvän.

Halva tiden kvar..


Skrev för ett tag sedan att det var halva tiden kvar, men efter ultraljudet så blev det framflyttat en vecka. I dag är det precis halva tiden kvar, eller ja beräknat sedan kan han ju komma när han vill.


Din graviditet startade Mån 1 sep 2008.
Du blev gravid ungefär Mån 15 sep 2008 (ägglossningen).
Du är på dag 140 av 280. (50%).
Du är i vecka 20 av 40.
Du har gått 19 fulla veckor och 6 fulla dagar (v19+6).
Du är i 5:e kalendermånaden.
Beräknat förlossningsdatum Sön 7 jun 2009
Du har 140 dagar av 280 dagar kvar till förlossning.

Förkyld..:(

I dag har det inte hänt speciallt mycket, jag är förkyld och otroligt seg.:( Jag och M har nyss sett filmen "¨på smällen", eller rättare sagt jag, M somnade. Jag tycker om den filmen, fast iof sig så tycker jag om allt som kretsar kring bäbisar just nu.:)

I går kväll var jag bara hemma och tråkade, snackade i telefon och åt glass var det enda jag gjorde.

I morgon blir det städning och jag måste plugga och planera inför veckan, så jag hoppas att jag är pigg i morgon.

Vilket otroligt tråkigt inlägg, men det har inte hänt så mycket skoj..:(

Barnvagn..


I morse satt M och kikade på barnvagn, och så hittade han ett erbjudande och vi kunde inte motstå. 4100:-. En svart liggdel och en turkos sittdel, Brio Happy är märket och modellen.

I dag har jag varit på stan och fikat med Emmelie, väldigt trevligt var det.

Nu ska jag ta och städa lite här.


Jobb, jobb.

I dag har jag varit och jobbat, skoj som bara den. Jag jobbar i en 5:a. Trött som bara den vara jag när M var och hämtade mig 15, åkte hem, åkte ner och hämtade hdtv-boxen, handlade på Willys, åt mat och somnade. M´s mamma ringde och väckte mig förut, det är jobbigt att bli väckt så där, och det är lustigt att man alltid måste låtsas att man var vaken. Hon frågade en massa, men jag kommer inte ihåg vad jag svarade.

Det är svåårt att dölja magen, smart som jag är så har jag inte berättat något och nu känns det så jobbigt att göra det. Vad/hur säger man? "Ja föresten nu när vi ändå sitter och diskuterar barn, det bor ett barn i min mage"

Ne nu ska jag nog ta och hoppa i säng, jobb i morgon också.


It´s a boy!

I dag var vi på ultraljud, det gick jätte bra. Allt såg bra ut och vi har fått ett datum 7/6-09. Jag frågade om man kunde se om det var en pojke eller flicka, barnmorskan sa att man kan inte säga till hundra procent. Då började Sigge kissa, och det gick inte att ta miste om att det är en pojke.

Efter ultraljudet åkte vi ner på stan och åt lunch med m´s mamma. M åkte sedan hem och sov och jag gick ner på stan för att shoppa. Jag kom hem med två pjamaser, två vita omlott bodysar, ett par vita vantar utan tumme, en randig blå och vit huvtröja med dragkedja, en tiger som ska hänga i vagnen och en fleece filt.


Onsdag..


I dag har det varit holabaloo hela dagen i magen, jag som trodde att bäbisar sov den mesta tiden. I morgon är det dags för rutin ultraljud, så kanske får vi reda på om det är en tjej eller kille där inne. I dag har jag mest bara legat i soffat och kikat på tv. Tror jag behöver vila nu, har varit upp på sjukan en sväng till, så nu äter jag en massa mer antibiotika.

Ja annars då, ja det händer inte så mycket skoj. Nästa vecka ska jag jobba, det ska bli superskoj.

Ska bli snäll.

.. ska försöka iaf. Jag har blivit en elak människa.

M och m´s kompis L satt hemma hos L, då blev jag grinig, inge kul att vara ensam. L tog med sig sin dator hit, för att dom skulle tydligen nörda. Ja då tjurar jag på, dom får inte sitta i vardagsrummet för jag vill se på tv (den är dock forfarande avslagen). M sa att dom kunde sätta sig i köket, dom sitter där nu men då tjurade jag på om att jag inte kunde sova om dom skulle sitta där. L måste tro att jag är världens elakaste.. M har mutat med B&J-glass och att bränna ut en film till mig, men nix det var inte heller bra. Fast jag är nog lite sugen på B&J ändå, ska gå ut i köket och vara lite snäll nu.

Det är inte lätt att vara gravid. 20 veckor kvar.:)

Nyårsdagen!

Jag vet att jag har varit dålig på att skriva dom sista dagarna, det har inte hänt så mycket heller. Det tråkiga som har hänt är att jag har fått en massa sammandragningar så det blev en sväng upp till sjukan i tisdags. Jag fick åka hem med en kur antibiotika, nu hoppas jag bara på att det blir bättre och att bäbisen har det bra där inne.

I går var det nyårsafton, det var trevligt. M och jag åkte upp till Indal till C och B, jag hade laddat upp med alkolholfritt vin men höll mig till cola. Så vi satt 4 vuxna och 2 barn och var nykter.:) Vi åt massa mat, surrade, spelade spel, tiden gick fort och helt plötsligt var klockan halv tre. Hem och sova blev det då.

M sover fortfarande, jag har vräkt i mig frukost. Superfint väder tror jag ska gå ut och gå en sväng. Ha det bra alla!