Ny mobil!

Jag har nyss klickat hem en ny mobil. M kommer att få spader, lugn älskling jag har lite examens-pengar kvar, och jag måste ha en mobil som verkligen fungerar, annars kan det ju hända att du missar Sigges ankomst.
Det är FÖR lätt att handla genom internet, det är bara att klicka, fylla i lite och vänta ett par dagar. Nu är det dock slut klickat för min del.  Mobilen är en SonyEricsson W890i. Jag tror och hoppas att den är superfin.


Kommentarer
Postat av: Helena



Du har helt klart valt rätt mobil=) jag köpte min mobil för inte så länge sen=) men den är super bra=) vilken färg köpte du?? ja köpte silver=)..Du kommer bli nöjd med den!!! Lycka till med bebisen i magen föresten!//Helena

2009-01-29 @ 22:06:09
URL: http://lillbumbin.blogg.se/
Postat av: Emmelie

Snygg telefon gumman! Jag valde mellan den och den som jag köpte. Har kollat på sony ericsson super länge. Dom är fina. Stod och valde mellan en brun sony ericsson och samsung som jag köpte. Men frågan är om jag valde rätt eftersom min är på lagning efter en vecka? Tror den där telefonen blir super bra:-)

Kram!

2009-01-30 @ 10:37:55
URL: http://emmeliem.blogg.se/
Postat av: Anna

Kan bara instämma med ovanstående, rätt val av mobil, min syster har en likadan som det inte vart ett enda skruttfel på :)



Jag måste fråga, ni har alltså bestämt namn på bejsan innan han är ute? Vi står i valet och kvalet mellan två namn i princip, och vore skönt att bestämma sig innan skrutten är ute :)

2009-01-30 @ 11:03:16
URL: http://annasara.net
Postat av: Helena

Jo silver är snyggast,jag tro man blir fort less på en brun.

Vart beställde du din mobil då?..

vilken vecka är du i då?? man blir ju avis när man läser att ni väntar barn=) det är ju så mysigt=)

//Helena

2009-01-30 @ 12:29:12
URL: http://lillbumbin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback