Torsdag.

och ingen bäbis ännu.

I morse åkte M och lånade bil, vi åkte sedan till min lägenhet. Dom som kollade verkade väldigt intresserade så jag håller tummarna. Sedan hem en sväng för att sedan åka till barnmorskan. Hon tröstade mig med att 90% av alla barn kommer innan man gått över tiden med 6 dagar. Är det så att han inte skulle vilja komma ut så blir det igångsättning den 22 juni. Ja jag hoppas han tittar ut innan de, i dag vore inte helt fel.:)

Kommentarer
Postat av: Gunilla

Jag tror att Sigge ligger där inne i magen och myser och har det bra. Han kanske har det för bra... Linda du får göra så att han får det lite obekvämt och bestämmer sig för att nu får det vara nog - och så kommer han ut som ett skott. Han kanske ligger där inne och skrattar åt oss alla som väntar på att han ska komma ut. Han överraskar nog oss alla när vi minst anar det...

2009-06-04 @ 15:59:24
URL: http://liteavallting.blogg.se/
Postat av: Emmelie

Njut och ta vara på känslan som är just nu vännen! Njut av att vara gravid och att bära ditt barn i magen. Det kommar alldeles snart vara över! Så njut varenda sekund nu vännen även om det kanske är svårt.



Inte för att jag har en aning om hur det känns att vara gravid men jag antar att det ändå är rätt mysig och en alldeles speciell känsla:-)



Ha en mysig helg nu vännen! Kanske på BB eller kanske den sista bara ni två innan ni blir 3.



Massor med KRAMAR till dig min vän!

2009-06-04 @ 22:59:48
URL: http://emmeliem.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback